Sk*tponny number 1!

11 Mar

Ordspråket ”skenet bedrar” kan användas lite då och då i vardagen, men det är sällan man träffar på PRECIS rätt tillfälle för att kunna langa den kommentaren. jag kan (mer eller mindre stolt) meddela att vi på Viggsn har ett levande exempel på exakt användning av uttrycket. Fenomenet går också under namnet Flickan. Urgullig att se på, men världens dumpella när man ska rida.

Idag drog hon återigen en serie bocksprång i galoppen och kastade av den intet ont anande ryttaren. Den händelsen ledde till något som inte hänt på typ 5 år: Emma fick rida B-(eller är hon C?)ponny! Stackarn hade ingen aning om vad som komma skulle. Den fetknoppen fick hon inte av, fast det var nära en gång. Skrutthäst!!

Efter det skötte hon sig bra, och hej Jesus vad roligt det var att rida en riktig ponny igen! Quincy är ju så stor att hon hamnar någonstans mittimellan – inte ponny men ändå inte häst-stuk, så att säga.

Såhär blev kombinationen av lite-över-medellång ryttare och mindre ponny. För att citera underbara Jennifer Lawrence: ”feast your eyes on this!”

//Emma 🙂

20130311-204314.jpg

Lämna en kommentar